Coverbands Feestbands             Allround top 40
   
  
Alle informatie is gratis en zonder  verplichting.
   
  
We zoeken voor jou de beste band.
   

Wij hebben leuke bruiloft bands feestbands coverbands en feest muziek voor jouw feest.

Via deze site kun je in contact komen met professionele en betrouwbare bands om je  feest muzikaal compleet te maken.

Draai het gewoon eens om. Laat ons zoeken en bekijk jij het resultaat.

Home

Bands

Informatie

Concept

Aanvraag

Alle informatie die je ontvangt is gratis

Ben je op zoek naar een band, artiest of DJ dan blijkt dit vaak niet erg makkelijk. De muzikale ondersteuning is een belangrijk onderdeel voor het slagen van `n feest.

Het eerste probleem is: Waar moet ik beginnen?

Wij staan voor een duidelijke informatie en promoten alleen bands waarmee we bekend zijn. Prijzen, biografie, repertoirelijsten, foto's en geluidsfragmenten staan bij al onze bands op internet. Hierdoor krijg je snel een goede indruk. Je mag de band bezoeken tijdens een optreden en daar ook gelijk je persoonlijke wensen kenbaar maken.

Onze jarenlange ervaring draagt er toe bij  om de juiste afstemming te vinden tussen jou en de band. De meeste mensen hebben nog nooit een band geboekt en weten daarom ook niet waar ze op moeten letten. Is die band wel geschikt voor mijn feest?  Is de prijs wel goed. Wat doe je als de band uitvalt?  Dit  zijn slechts enkele van de vele vragen.

Door onze jarenlange ervaring en de vele contacten met bandjes, zalen en boekingskantoren kunnen we een gepast antwoord geven. Jij hoeft alleen het aanvraag formulier in te vullen. Zet er bij wat je voorkeur is en wat de band mag kosten.  De rest doen wij.

 

ARTIESENBUREAU-LIMBURG


 
Home    |    Bands   |    Informatie   |    Concept   |    Contact
Copyright 2008 Inc.     All rights reserved